Study on the Landing

This client was already utilizing the space on their large landing as a study area but required addtional storage space.   We commissioned bespoke oak shelving and filing units, both mahogany stained to match the existing mahogany desk.  The wireless computer base unit and printer were moved fit under the adjacent staircase together with the filing unit upon which they now sit.  The desk chair was reupholstered in wonderful Cherubin fabric and we used the remaining fabric to create a canvas which hangs at the top of the staircase.
 
 

 

 
  

 

Interior Design   ·   Bespoke Curtains & Blinds  ·  Soft Furnishings   ·   Upholstery   

Paint & Wallpaper   ·   Lighting   ·    Flooring   

Innovative Storage Solutions   ·   Decorative Accessories   

Room Styling   ·   House Doctor Projects